همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
اثرات بیولوژیک اسانس‌ها و عصاره‌ها
تأثیر پاداکسندگی و زیست‌پادی عصاره‌های الکلی Zataria multiflora Boiss. و Cuminum cyminum L. در پوشش زیست‌فعال بر ماندگاری گوشت مرغ

فریبا ظفرمند کاشانی؛ داریوش خادمی شورمستی

دوره 37، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، ، صفحه 424-433

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2021.352887.2913

چکیده
  مخاطرات زیست محیطی بسته‌بندی‌های بسپاری موجب افزایش تمایل به استفاده از پوشش‌های زیست‌تخریب‌پذیر چندسازه‌ای شده است. با توجه به محدودیت‌های استفاده از پاداکسنده‌ها و زیست‌پادهای مصنوعی، استفاده از فرآورده‌های طبیعی جایگزین توسعه یافته است. در این مطالعه اثرهای پاداکسندگی و ضدمیکروبی عصاره‌های الکلی آویشن شیرازی (Zataria multiflora ...  بیشتر

اثرات بیولوژیک اسانس‌ها و عصاره‌ها
تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد

زهرا احمدی؛ داریوش خادمی شورمستی

دوره 36، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 724-733

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2020.343042.2797

چکیده
  شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1399.36.724.103.5.1578.1583امروزه تمایل به استفاده از زیست نگهدارنده‌ها ازجمله عصاره‌های گیاهی به‌عنوان جایگزین پاداکسنده‌ها و ضدمیکروب‌های مصنوعی افزایش یافته است. از سوی دیگر افزودن چربی‌ها ازجمله اسید اولئیک به زیست‌بسپارها در بسته‌بندی‌های فعال، موجب کاهش نفوذپذیری آنها نسبت به بخار آب می‌شود. به‌منظور ...  بیشتر

تأثیر پروبیوتیک و روغن دانه گیاه دارویی کدو تخم‌کاغذی (Cucurbita pepo L. convar. pepo var. styriaca) بر صفات تولیدی، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

داریوش خادمی شورمستی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

دوره 36، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 86-97

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2020.127733.2636

چکیده
  شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.36.86.99.1.1578.1610این آزمایش به‌منظور بررسی تأثیر پروبیوتیک بر صفات تولیدی، فراسنجه‌های خونی، لیپوپروتئین‌های سرمی و پاسخ ایمنی خونی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با روغن دانه کدو تخم‌کاغذی (Cucurbita pepo L. convar. pepo var. styriaca) انجام شد. تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی یک‌روزه سویه تجاری آرین در آزمایش فاکتوریل 3×2، با دو منبع ...  بیشتر